Gietvloer

Waarom kiezen voor de gietvloer?

We vertellen u graag alle voordelen van de gietvloer en waar u allemaal rekening mee kunt houden om de juiste keuze te maken.
Gietvloeren

Met de gietvloer creëert u een naadloze afwerking

U wilt de juiste vloer kiezen; een van onze vaak gekozen vloeren is de gietvloer. De gietvloer kent vele voordelen. In tegenstelling tot traditionele (epoxy) kunststofvloeren is deze vloer gemaakt van plantaardige olie. Dit biedt een milieuvriendelijk alternatief. Het is goed voor ons, onze kinderen en onze wereld! Bovendien creëert u een strak en naadloos design. Zeg maar dag tegen voegen!

Gietvloer betonlook

Er zijn verschillende type gietvloeren beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. De betonlook gietvloer is de ultieme combinatie tussen stoer en warm. De ruige look van beton samen met de feilloze afwerking en materialen van de gietvloer. Dit geeft het geheel een moderne en tegelijkertijd een karakteristieke uitstraling. Ontdek de verschillende mogelijkheden.
De betonlook gietvloer
Arturo biedt gietvloeren in alle kleurmogelijkheden

Kleuren en inspiratie

De gietvloer is werkelijk in alle kleuren verkrijgbaar. Dit maakt de keuze niet makkelijker. Om u op weg te helpen vindt u op de website van Arturo color collection inspirerende kleuren en toepassingsmogelijkheden in alle mogelijke interieurstijlen!

Onderhoud van de gietvloer

Uiteraard is uw huis een leefomgeving en hier mag dan ook geleefd worden! Er komt echter wel het nodige aan onderhoud bij kijken. De gietvloer is uitermate goed en makkelijk te reinigen, door de naadloze en strakke afwerking. Bovendien is de vloer elastisch en kan daarom wel tegen een stootje. Wilt u toch iets doen om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een onbeschadigde vloer? Dan adviseren we u een ruime schoonloopmat aan te schaffen om zand en ander vuil op te vangen.
Onderhoud van de gietvloer
Wat kost de gietvloer?

Wat kost een gietvloer?

Het aantal vierkante meters en de ondergrond bepalen de uiteindelijke kosten. Iedere situatie is uniek en daarom bespreken we het liefst persoonlijk met u de mogelijkheden en maken we het kostenplaatje compleet. Kom gerust een keer langs in onze showroom in Tilburg!

Vloerverwarming

Heeft u ook een hekel aan koude voeten? Wanneer u niet kiest voor vloerverwarming, is dit wellicht in koudere maanden in het jaar het gevolg. Gelukkig hebben we een oplossing! Want zelfs zonder vloerverwarming voelt het materiaal van de gietvloer warm aan. Echter is een combinatie met vloerverwarming ook buitengewoon geschikt, omdat het materiaal warmte goed opneemt en afgeeft. U bent altijd welkom om dit ‘met eigen voeten’ te testen in onze showroom in Tilburg!
Gietvloer vloerverwarming
De gietvloer niet alleen in uw woonkamer

Toepassingen

De gietvloer is geschikt voor praktisch iedere binnenruimte, zoals uw woonkamer, badkamer en keuken. Maar ook voor op kantoor, in de horeca, retail en in sportruimten is deze vloer een uitstekende keuze. De flexibele structuur op basis van polyurethaanhars, maakt de vloer minder gevoelig voor scheuren. Daarnaast is de geluiddempende werking is erg gunstig voor de akoestiek in uw ruimte.

Vloer egaliseren

Voordat u de vloer kunt laten plaatsen, is er een volledig vlakke en vormvaste basis nodig. Indien dit in uw geval niet aanwezig is, kunnen wij die voor u creëren door de ondervloer te egaliseren. Daarna plaatsen we het gietvloer systeem. Ontdek hoe de gietvloer geplaatst wordt.
Uw vloer egaliseren

Gietvloer kleuren inspiratie

De belangrijkste voordelen van de Gietvloer

R

Naadloos design

Makkelijk in onderhoud

Geluiddempend

Slijtvast

100% milieuvriendelijk

Neem contact met ons op.

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 2488 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!