Gietvloer

Waarom kiezen voor de gietvloer?

We vertellen u graag alle voordelen van de gietvloer en
waar u allemaal rekening mee kunt houden om de
juiste keuze te maken.

Met de gietvloer creëert u een naadloze afwerking

U wilt de juiste vloer kiezen; een van onze vaak gekozen vloeren is de gietvloer. De gietvloer kent vele voordelen. In tegenstelling tot traditionele (epoxy) kunststofvloeren is deze vloer gemaakt van plantaardige olie. Dit biedt een milieuvriendelijk alternatief. Het is goed voor ons, onze kinderen en onze wereld! Bovendien creëert u een strak en naadloos design. Zeg maar dag tegen voegen!

Gietvloer betonlook

Er zijn verschillende type gietvloeren beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. De betonlook gietvloer is de ultieme combinatie tussen stoer en warm. De ruige look van beton samen met de feilloze afwerking en materialen van de gietvloer. Dit geeft het geheel een moderne en tegelijkertijd een karakteristieke uitstraling. Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Kleuren en inspiratie

De gietvloer is werkelijk in alle kleuren verkrijgbaar. Dit maakt de keuze niet makkelijker. Om u op weg te helpen vindt u op de website van Arturo color collection inspirerende kleuren en toepassingsmogelijkheden in alle mogelijke interieurstijlen!

Met de gietvloer creëert u een naadloze afwerking

Verhoof - Ook gietvloer
Verhoof - Nondeju schoon vloerke
Verhoof - Gietvloer
Verhoof - Dees mooi vloerke

Onderhoud

Uiteraard is uw huis een leefomgeving en hier mag dan ook geleefd worden! Er komt echter wel het nodige aan onderhoud bij kijken. De gietvloer is uitermate goed en makkelijk te reinigen, door de naadloze en strakke afwerking. Bovendien is de vloer elastisch en kan daarom wel tegen een stootje. Wilt u toch iets doen om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een onbeschadigde vloer? Dan adviseren we u een ruime schoonloopmat aan te schaffen om zand en ander vuil op te vangen.

Vloerverwarming

Heeft u ook een hekel aan koude voeten? Wanneer u niet kiest voor vloerverwarming, is dit wellicht in koudere maanden in het jaar het gevolg. Gelukkig hebben we een oplossing! Want zelfs zonder vloerverwarming voelt het materiaal van de gietvloer warm aan. Echter is een combinatie met vloerverwarming ook buitengewoon geschikt, omdat het materiaal warmte goed opneemt en afgeeft. U bent altijd welkom om dit ‘met eigen voeten’ te testen in onze showroom in Tilburg!

Kosten

Het aantal vierkante meters en de ondergrond bepalen de uiteindelijke kosten. Iedere situatie is uniek en daarom bespreken we het liefst persoonlijk met u de mogelijkheden en maken we het kostenplaatje compleet. Kom gerust een keer langs in onze showroom in Tilburg!

Interesse?

Neem contact met ons op

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 24 88 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!