Grindvloer

Waarom kiezen voor een grindvloer?

We vertellen u graag alle voordelen van de grindvloer en waar u allemaal rekening mee kunt houden om de juiste keuze te maken.
Grindvloeren

De siergrind vloer

U wilt de juiste vloer kiezen; Zoekt u een sterke, slijtvaste vloer met tevens een natuurlijke en strakke uitstraling? Dan is de grindvloer wellicht een goede optie! Met de siergrind vloer creëert u een decoratieve en slijtvaste vloer, op basis van kwarts. Uniek aan deze vloer is dat deze ook geschikt is voor buitentoepassingen! Het riviergrind is afkomstig uit de waal, waar het gezeefd wordt en in een kleurenbad wordt ondergedompeld. Met een epoxy bindmiddel wordt het grind tot naadloos geheel verwerkt. Door de naadloze afwerking is de vloer zeer makkelijk in het onderhoud.

Grindvloer kleuren en inspiratie

De grindvloer is in een 100 tal kleuren beschikbaar. We nodigen u uit alle kleuren bij ons in de showroom te komen bezichtigen. Het siergrind is verkrijgbaar in drie verschillende korrelgrootte, waardoor u zelf de structuur en uitstraling van de vloer bepaalt.

Grindvloer kleuren en inspiratie
De grindvloer toepassingen

Welke toepassingen zijn mogelijk?

De vloer is breed toepasbaar voor zowel functionele als decoratieve afwerkingen, voor binnen en voor buiten (zoals rondom uw zwembad!) U kunt ook denken aan showrooms, expositieruimten, kantoren, winkels, woonruimtes en andere openbare ruimten. Daarnaast is deze vloer op elke vormvaste ondergrond aan te brengen.

Hoe wordt de grindvloer geplaatst?

In tegenstelling tot de gietvloer, kunnen bij de siergrindvloer oneffenheden direct worden opgevangen met grind. Afhankelijk van de ondergrond en hoe glad deze is, neemt de plaatsing van de grindvloer 1 á 3 dagen in beslag.
Hoe wordt de grindvloer geplaatst?

De belangrijkste voordelen van de grindvloer

Brandveilig

Onderhoudsarm

Isolerend

Slijtvast

Anti-allergisch

Neem contact met ons op.

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 2488 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!