Troffelvloer

Waarom kiezen voor de Troffelvloer?

We vertellen u graag alle voordelen van de troffelvloer en waar u allemaal rekening mee kunt houden om de juiste keuze te maken.
De Troffelvloer

De troffelvloer is zeer geschikt voor industrieel gebruik

U wilt de juiste vloer kiezen. Maar welke vloeren zijn nu waar geschikt voor? Op deze pagina leest u alles over de troffelvloer. De troffelvloer onderscheidt zich van andere vloeren door zijn sterke eigenschappen. De combinatie van verschillende kwartsgradaties en een zeer sterk epoxy bindmiddel zorgen voor een krachtig materiaal. Deze eigenschappen maken het de ideale vloer in situaties van zware mechanische belasting of belasting door vloeistoffen. Dit maakt dat de troffelvloer zeer geschikt is voor industrieel gebruik.

Kleuren en inspiratie

De meest gebruikte kleuren voor de troffelvloer zijn grijstinten en aardetinten. Voor particulier gebruik is een selectie van 15 grijstinten en aarde tinten beschikbaar. Zet u de vloer in voor industrieel gebruik? In dat geval is er een breder scala aan mogelijkheden wat betreft kleur.
Ontdek alle troffelvloer kleuren en inspiratie
De troffelvloer toepassingen

Toepassingen

Bent u op zoek naar een vloer die tegen een flinke stoot kan? Werkt u veel in natte ruimten, met zware materialen of zoekt u een vloer voor uw bedrijfskeuken? Dan biedt de troffelvloer de uitkomst! Door de sterke materialen, hoge slijtvastheid en een dichte structuur is deze vloer ideaal voor industriële toepassingen (zoals chemische industrie of metaalbewerking).

De troffelvloer plaatsen

Voor de troffelvloer geldt een langere plaatsingstijd. In tegenstelling tot andere vloeren, dient iedere laag uit te harden alvorens de volgende laag geplaatst kan worden. De plaatsing van de troffelvloer zal 5 dagen in beslag nemen.
De troffelvloer plaatsen

De belangrijkste voordelen van de troffelvloer

R

Naadloos design

Geschikt voor industrieel gebruik

q

Bestand tegen zware belasting

Hoge slijtvastheid

Neem contact met ons op.

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 2488 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!