Verhoof

Alles waar wij voor staan

Met eigen ogen bekijken

Showroom

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in Tilburg, waar de koffie voor u klaar staat! Aan de hand van vele voorbeelden en eerlijke informatie, is er altijd een passende oplossing voor uw woning of bedrijf.

Uiteraard willen wij de tijd nemen om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, loop gerust binnen om kennis te maken met de mogelijkheden.

Onze showrooms bevindt zich aan de Jules Verneweg 12 in Tilburg. Zien we u daar?

Leer ons kennen

Verhoof Floor Systems

Verhoof Floor Systems is specialist op het gebied van kunststof vloeren. Wij zijn een no-nonsense bedrijf met een heel persoonlijke aanpak. Geen groot personeelsbestand, enorme reclamecampagnes of uitgebreid wagenpark maar gewoon topkwaliteit werk voor een eerlijke prijs.

Onze kracht zit hem in ervaring, kwaliteit en de passie om ook uw vloer om te toveren tot een sfeervol eindresultaat. Uitgangspunten zoals stijl, materiaalkeuze, kleur en verwerking worden nauwkeurig op uw lokatie afgestemd. Onze reclame is uw tevredenheid over onze aanpak en onze wens is dat u dat laat weten aan anderen..

Showroom

Neem contact met ons op.

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013-5352488 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!