PVC vloer

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

We vertellen u graag de voordelen van een PVC vloer
en waar u rekening mee kunt houden om de
juiste keuze te maken.

De voordelen van de PVC vloer

Met onze hoogwaardige PVC vloeren bieden wij een onderhoudsarm alternatief voor een houten vloer. Of u nu kiest voor een visgraat- of planken variant, onze pvc vloeren zijn visueel niet van hout te onderscheiden. Zelfs de houtnerven en noesten zijn voelbaar in het materiaal. Het kwaliteitsverschil tussen PVC vloeren onderling is enorm, breng vrijblijvend een bezoek aan een van onze showroom om dit zelf te ervaren.

De PVC vloer Houtlook

Onze PVC vloeren hebben een zeer natuurgetrouwe hout benadering, omdat de nerven en groeven voelbaar zijn. Dit geeft de vloer de gewenste houtlook. In tegenstelling tot een houten vloer is PVC onderhoudsvriendelijk en daarnaast heeft het een lange levensduur. 

PVC vloer schoonmaken?

Schuren, lakken en oliën is verleden tijd. U hoeft enkel te stofzuigen en dweilen om uw vloer in topconditie te houden. Door de geringe dikte van het vloersysteem is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. U heeft veel sneller profijt en een hoger rendement van de vloerverwarming met een PVC vloer in tegenstelling tot de traditionele houten vloer.

Het onderhoudsarm alternatief voor een houten vloer

Belangrijke eigenschappen

Heeft u te maken met vereisten als het aankomt op geluiddemping of vind u dit belangrijk? De PVC vloeren zijn voorzien van een aangename loop-geluidsdemping (van ca. 5 db). Dit maakt deze vloer uitermate geschikt voor appartementen waar dit een vereiste is. Door de harde PU-lak waar de PVC stroken mee zijn afgewerkt, maakt u gebruik van een uiterst slijtvast product waar geen streepvorming op ontstaat. U bent verzekerd van een onderhoudsvriendelijke vloer met een lange levensduur.

Combinatie met gietvloeren

Bent u opzoek naar een variatie van materialen in verschillende woonruimten? Zoals in de keuken waarvoor u een strakke gietvloer zoekt. En in de woonkamer waarvoor u liever een houten vloer kiest? Door de dunne gietvloer brengt het vaak veel kosten met zich mee om een ruimte op te laten hogen, om de gietvloer op gelijke hoogte met de houten vloer te leggen. Met de pvc vloer is dit verleden tijd. Met het PVC product kunnen we een mooie naadloze combinatie tussen vloeren maken, waarbij u geen extra kosten hoeft te maken.

Goed voor mens en milieu

De PVC vloer is niet alleen vriendelijk voor ons, maar ook voor het milieu. De vloeren zijn namelijk voorzien van bio-weekmakers. Dit zorgt ervoor dat de vloer geheel ftlaatvrij zijn. Kortom: goed voor u, onze wereld en onze kinderen!

Interesse?

Neem contact met ons op

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 24 88 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!