Vloeren voor bedrijven

De geschikte vloer voor jouw bedrijf

U bent op zoek naar een geschikte vloer voor uw kantoor, horeca, winkel of andere zakelijke toepassing. Wij zijn een betrouwbare partij met kennis van zaken. Niet alleen in de particuliere sector, meer zeker ook in de bedrijvensector staan wij al jaren bekend om onze hoogwaardige afwerkingen. Met onder andere coating vloeren, troffelvloeren en grindvloeren, bieden wij voor ieder project een passende oplossing. 

Vloeren voor de horeca

Iedere horeca onderneming stelt hoge eisen aan de vloer en het materiaal. Met name in keukens wordt de vloer zwaar belast en moet deze makkelijk te reinigen zijn. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen we er bijvoorbeeld voor dat uw vloer anti-slip, volledig vloeistofdicht én slijtvast maken. Bovendien voldoen alle vloeren aan de HACCP eisen. Om het reinigen van de vloer gemakkelijk te maken kunnen we een holle-hoek plint plaatsen. Hierdoor is het gebruik van een kitnaad niet meer nodig is. Het resultaat? Een volledig naadloze afwerking!

 • Volledig vloeistofdicht
 • materiaal
 • Anti-slip
 • HACCP goedgekeurd
 • Geschikt voor zware belasting

Kantoorvloeren

U wilt uw kantoor zo stijlvol en functioneel mogelijk aankleden en de vloer is hier een belangrijk onderdeel van. Afhankelijk van de vloerbelasting op uw kantoor, wilt u dat uw vloer sterk en slijtvast is. Daarnaast wilt u de vloer zo snel mogelijk hebben liggen. Doordat onze vloeren bijna altijd over de huidige vloer heen kunnen worden gelegd, bespaart u een hoop tijd. Ook zorgen we voor geluidsreductie en zijn onze vloeren zeer onderhoudsvriendelijk. De perfecte kantoorvloer is afhankelijk van uw wensen. Wij denken graag eens met u mee.

De voordelen die wij bieden om uw kantoorvloer optimaal te kunnen gebruiken: 

 • Slijtvast
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Strak design

Winkelvloeren

De vloer van uw winkel is een belangrijk onderdeel van de winkelinrichting en -stijl. U wilt immers dat uw winkelpubliek graag bij u over de vloer komt! Daarom verdient uw winkel een vloer die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Met het vele winkelpubliek bent u tevens op zoek naar een slijtvaste vloer, welke makkelijk te onderhouden is en niet binnen no-time vol staat met krassen. Onze kunststofvloeren bieden hiervoor de perfecte oplossing. Afhankelijk van uw winkel, uw wensen en het publiek maken wij graag een advies op maat.

De voordelen die wij bieden om uw kantoorvloer optimaal te kunnen gebruiken: 

 • Slijtvast
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Hoog belastbaar

Neem contact met ons op

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 24 88 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!