Vloeren

Inspirerende vloeren

Kunststofvloeren zijn tijdloos, naadloos en ideaal in onderhoud. Het materiaal voelt niet koud aan, kan over vele ondergronden gelegd worden en is stootvast.

Gietvloer

Er zijn verschillende type gietvloeren beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. De betonlook gietvloer is de ultieme combinatie tussen stoer en warm. De ruige look van beton samen met de feilloze afwerking en materialen van de gietvloer. Dit geeft het geheel een moderne en tegelijkertijd een karakteristieke uitstraling. Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Grindvloeren

Met de siergrind vloer creëert u een decoratieve en slijtvaste vloer, op basis van kwarts. Uniek aan deze vloer is dat deze ook geschikt is voor buitentoepassingen! Het riviergrind is afkomstig uit de waal, waar het gezeefd wordt en in een kleurenbad wordt ondergedompeld. 

Troffelvloeren

De troffelvloer onderscheidt zich van andere vloeren door zijn sterke eigenschappen. De combinatie van verschillende kwartsgradaties en een zeer sterk epoxy bindmiddel zorgen voor een krachtig materiaal. Deze eigenschappen maken het de ideale vloer in situaties van zware mechanische belasting of belasting door vloeistoffen. Dit maakt dat de troffelvloer zeer geschikt is voor industrieel gebruik.

PVC Vloer

Met onze hoogwaardige PVC vloeren bieden wij een onderhoudsarm alternatief voor een houten vloer. Of u nu kiest voor een visgraat- of planken variant, onze pvc vloeren zijn visueel niet van hout te onderscheiden. Zelfs de houtnerven en noesten zijn voelbaar in het materiaal. Het kwaliteitsverschil tussen PVC vloeren onderling is enorm, breng vrijblijvend een bezoek aan een van onze showroom om dit zelf te ervaren.

Neem contact met ons op.

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan meteen contact met ons op en Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris arcu ex, rutrum vel magna at, accumsan efficitur neque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus.