Vloeren

Inspirerende vloeren

Kunststofvloeren zijn tijdloos, naadloos en ideaal in onderhoud. Het materiaal voelt niet koud aan, kan over vele ondergronden gelegd worden en is stootvast. 

De belangrijkste voordelen van kunststof vloeren

Naadloos design 

Makkelijk in onderhoud

Geluiddempend

Slijtvast

100% milieuvriendelijk

Gietvloer

Er zijn verschillende type gietvloeren beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. De betonlook gietvloer is de ultieme combinatie tussen stoer en warm. De ruige look van beton samen met de feilloze afwerking en materialen van de gietvloer. Dit geeft het geheel een moderne en tegelijkertijd een karakteristieke uitstraling. Ontdek de verschillende mogelijkheden.

PVC Vloer

Met onze hoogwaardige PVC vloeren bieden wij een onderhoudsarm alternatief voor een houten vloer. Of u nu kiest voor een visgraat- of planken variant, onze pvc vloeren zijn visueel niet van hout te onderscheiden. Zelfs de houtnerven en noesten zijn voelbaar in het materiaal. Het kwaliteitsverschil tussen PVC vloeren onderling is enorm, breng vrijblijvend een bezoek aan een van onze showroom om dit zelf te ervaren.

Neem contact met ons op

Snel informatie aanvragen of een offerte op maat? Neem dan gemakkelijk direct contact met ons op. Bel ons op 013 535 24 88 of loop gerust een keer binnen in onze showroom om de materialen met eigen ogen te bekijken!